Commentaren: 25
 • #25

  Sara Kaczmarek (maandag, 15 oktober 2018 14:12)

  Pam was erg vriendelijk, was op tijd op mijn grote dag. Meest belangrijk, ze heeft super veel rust uitgestraald. Ze heeft een heel natuurlijke approach. Heel erg wat bij mij past maar dan toch een iets mooier :)

  Bedankt voor alles. Was super gezellig met jou, Pam.

  Groet
  Sara

 • #24

  Margriet (vrijdag, 12 oktober 2018 13:46)

  Pamela heeft mijn haar en visagie gedaan voor mijn bruiloft. Ze werkte lekker snel (maar wel secuur) en wat ik heel fijn vond is dat het echt zo was zoals ik zelf ben. Dus geen dikke plamuurlaag maar gewoon naturel. Dit maakte dat het lekker voelde voor mij. Pamela is ook een prettige persoon om om je heen te hebben op een toch wel spannende dag, ze blijft rustig en is gezellig om mee te kletsen tijdens het voorbereiden. Ik zou Pamela dus zeker aanbevelen aan andere bruidjes.

 • #23

  Loes (vrijdag, 12 oktober 2018 10:33)

  Voor mijn bruiloft op 25 augustus heeft Pamela mijn haar en make-up gedaan. Ik wilde er zo natuurlijk mogelijk eruit zien, maar natuurlijk wel op mijn allermooist, en dat heeft ze perfect gedaan! Mijn make-up was heel mooi naturel en mijn haar heeft ze heel leuk losjes opgestoken met een hele gave draai en gipskruid erin. Wat heel fijn is dat Pamela direct weet wat bij je past en ervoor zorgt dat je tijdens je bruiloft echt niet druk hoeft te maken over je haar en make-up! Daarnaast waren mijn zus en moeder ook heel blij met Pamela. Bij mijn zus heeft ze een hele gave invlecht gemaakt en mijn moeders haar mooi klassiek opgestoken. Ook hun make-up was heel mooi! Ik kan Pamela aan iedereen aanraden! Dank je wel Pamela!

 • #22

  Sophie (dinsdag, 04 september 2018)

  Pam was en erg vriendelijk, een nuchtere tante, en ze heeft perfect werk afgeleverd. Letterlijk van iedereen gehoord dat ik zo mooi opgemaakt was op mijn groe dag. Heel erg wat bij me past: niet té, maar gewoon een stukje mooier en stralender gemaakt dan normaal. Perfect, bedankt Pam!

 • #21

  Emily (maandag, 30 juli 2018 15:10)

  Pamela great mijn haar en make-up gedaan voor mijn bruiloft op 27 juli 2018. Zij heeft super gedaan en voelde helemaal op mijn gemaak. Ik had ook een proef sessie gedaan maar wilde uitendielijk iets anders op de dag zelf, dat was geen enkele probleem! Pamela heeft snel iets nieuws van het gemaakt, precies wat ik wilde. Ik vond het prachtig en bleef goed zitten ook met de warme weer. Pamela is relaxed, vriendelijk en denkt goed mee. Ik zou zeker Pamela aanraden!!!

 • #20

  Janne (zondag, 15 juli 2018 11:23)

  Op 9 juni 2018 heeft Pamela mijn haar en make-up gedaan voor mijn huwelijk, zo´n twee maanden eerder hadden we een proefsessie gedaan. Ik vond het een top ervaring met mooi eindresultaat. Pamela is super vriendelijk, kundig en denkt goed mee. Zo heeft ze geadviseerd mijn haar half los te dragen ipv geheel opgestoken, omdat dit beter paste bij het model van mijn jurk. Ook de make-up was precies hoe ik het wilde, mooi maar natuurlijk, ik had namelijk aangegeven ´er als mezelf uit te willen zien´ en niet te zwaar opgemaakt. Ik zou Pamela zeker aanraden!

 • #19

  Nathalie (woensdag, 11 juli 2018 19:24)

  Voor onze bruiloft op 25 mei heeft Pamela mijn haar en make-up gedaan. Voor de proefsessie had ik alleen wat voorbeelden mee voor mijn haar. Pamela dacht erg met mij mee wat betreft het haar, maar ook voor me make-up. Omdat ik zelf geen idee had, maar het wel mooi naturel wilde houden. Het resultaat was helemaal perfect en zat aan het einde van de avond nog steeds goed. Ik zou Pamela zeker aanraden omdat ze professioneel is, maar daarnaast ook prettig in omgang en ze denkt met je mee zodat je er op je trouwdag op en top bij loopt.

 • #18

  Rianne (zondag, 17 juni 2018 20:16)

  Pamela heeft mijn haar en make-up verzorgd voor de bruiloft van mijn beste vriendin. Ik was ceremonie meester en wilde er natuurlijk mooi uit zien. Ik heb erg dik en zwaar haar en wilde het heel graag een keer opgestoken hebben. Normaal gesproken blijft niets goed zitten dus ik was nog niet overtuigd dat het deze keer wel zou blijven zitten. Met de nodige tips van haar wat ik zelf al kon doen vlak voordat ze zou komen ging ik aan de slag. Binnen een kwartier had ze mijn haar opgestoken precies zoals ik had gevraagd naar aanleiding van een foto. Het heeft de hele dag en avond perfect gezeten! Mijn make-up wilde ik naturel en ook dat is super goed gelukt. Ik heb de hele dag veel complimenten gekregen over zowel haar als make-up. Pamela is zeer proffesioneel en vakkundig in haar werk. Als ik weer een feestje heb vraag ik haar zeker weer. Nogmaals bedankt!!

 • #17

  Gabrielle (zaterdag, 16 juni 2018 14:39)

  Op 25 mei heeft Pamela mijn make-up gedaan voor de bruiloft van mijn zus. Ze was ruim op tijd en nam echt de tijd om mij klaar te maken. Met een mooie, maar natuurlijke look maakte Pamela mij ready voor deze dag. Ook pakte zij mijn haar aan. Er werd een mooie subtiele look gecreëerd naar wens! Pamela is een gezellige dame die goed is in haar vak. Ontzettend bedankt!

 • #16

  Margie (maandag, 11 juni 2018 20:59)

  Op 31 mei 2018 heeft Pamela mijn make-up verzorgt voor mijn bruiloft. Na een prettige proefsessie werd al snel duidelijk dat Pamela weet waar ze het over heeft. Aangezien ik altijd weinig make-up draag wilde ik een natuurlijke look. Hier is ze heel goed in geslaagd, door warme kleuren aan te brengen en lichte accenten toe te brengen. Pamela nam rustig de tijd tijdens de proefsessie, waardoor ze op de dag zelf precies wist wat er gedaan moest worden. Ondanks een heftige verkoudheid en vele tranen van geluk, is de make-up tot het laatste moment mooi gebleven. Ontzettend bedankt Pamela!

 • #15

  Renee (dinsdag, 22 mei 2018 21:57)

  Pamela heeft 28 april 2018 mijn make up verzorgt. Dit was ivm het huwelijk van mijn zoon. Ik wilde niet te zware make up en dat heeft ze perfect gedaan. Ik was erg tevreden. En Pamela is een leuke en gezellige dame. Voelde me bij haar op mijn gemak.

 • #14

  Hanneke (maandag, 07 mei 2018 16:36)

  Pamela heeft mijn haar en make-up gedaan voor mijn trouwdag en ik was erg tevreden. Ze is heel professioneel, geeft goed advies, is flexibel en daarnaast ook heel prettig in omgang. Echt een aanrader!

 • #13

  Maaike (zaterdag, 05 mei 2018 11:34)

  Op 7 april 2018 ben ik getrouwd en heeft Pamela mijn haar en make-up gedaan. Ik ben hierover heel tevreden! Mijn man zei achteraf tegen mij: "Je was de mooiste versie van jezelf die dag". Dat wil je natuurlijk horen. Ze is een vakvrouw die weet wat ze moet doen. Ze kwam op tijd, is vriendelijk en straalt rust uit (en dat is heel fijn aan het begin van je trouwdag!). Ik kan Pamela absoluut aanraden!

 • #12

  Marjan (zondag, 29 april 2018 14:12)

  Pamela heeft mijn haar en make up gedaan voor mijn bruiloft op 31/3/2018. Ik wilde subtiele make up en mijn haar zoals ik het draag maar met volume. Het resultaat was prachtig, precies wat ik wilde en op de fotos zie je de make up bijna niet.
  Ook heeft zijn mijn moeder en getuige opgemaakt en die waren beiden opgetogen over het resultaat! Naast het uitstekende werk was het ook gewoon gezellig en ontspannen! Dank je wel Pamela...ben heel blij!!

 • #11

  Rose (zondag, 26 november 2017 12:36)

  On Saturday 23 September 2017 was our big day. Pamela took care of my hair and make-up. It was amazing! 4 weeks before the wedding we had a trail, Pamela was well on time, listened to all my ideas and made for me the ultimate bridal look I had in mind. During our big day I was so happy with my hair and make-up that I kept looking in the mirror. Pamela is a fantastic make-up artist and hairstylist. Everyone who is getting married should hire Pamela.

 • #10

  Angelique (maandag, 06 november 2017 20:50)

  Pamela heeft mijn haar en make-up verzorgd tijdens mijn bruiloft en ook nog van mijn twee bruidsmeisjes. Het was in 1 woord geweldig. Bij de proefsessie nam Pamela ruim de tijd voor al mijn vragen en tijdens onze grote dag voelde ik mij echt op en top bruid. De hele dag heeft mijn kapsel en mijn make-up schitterend gezeten. Ik kan iedereen Pamela aanbevelen!

 • #9

  Erika (woensdag, 20 september 2017 21:24)

  Pamela did the hair and makeup for me & my mum for my wedding day and I could not have been happier! She's wonderful to work with, takes time to get to know you and understand your style, and gives great recommendations. My bohemian hairdo with flowers was exactly what I wanted and my mum commented her makeup saying "This is the prettiest I have ever felt in my life". Pamela is flexible, friendly and very talented - I would recommend Pamela to anyone who's looking for a professional, talented and friendly makeup & hair artist.

 • #8

  Marrit holtrop (maandag, 18 september 2017 20:06)

  Pamela heeft voor het huwelijk van een van mijn beste vriendinnen mijn haar gedaan en ik ben super tevreden. Allereerst omdat ze op zaterdag ochtend om 0800 uur bij mij thuis was, keurig op tijd. Ze had een goed idee over hoe we mijn haar het beste konden doen. Ze dacht super goed mee en het resultaat was fantastisch!

 • #7

  Nicole (zaterdag, 12 augustus 2017 21:37)

  Ik had een bruiloft en wilde daarvoor wel eens opgemaakt worden. Ik wist niet zo goed wat ik wilde, maar wel dat het me leuk leek om een keer nep wimpers op te doen. Ik heb Pamela haar gang laten gaan en ik was er super blij mee. Het was subtiel maar toch anders dan anders. En dat mag wel als je een bruiloft hebt! Ook dacht ik dat ik niks speciaals met mijn haar kon doen. Maar Pamela had bedacht dat ik er wel iets mee kon doen. Dus zo gezegd zo gedaan. Een subtiel vlechtje erbij en klaar was ik voor de bruiloft. Ik was er super blij mee en zeer tevreden!!

 • #6

  Gail (dinsdag, 01 augustus 2017 16:21)

  Everything with Pamela was fantastic! She was professional, kind, fun and excellent at her job. When I got home at 1.30 in the morning, my hair and make-up still looked amazing. Everyone commented on how great my make-up was - natural and beautiful. My mom, sister and nieces were all very happy with their hair and make-up as well. Also, it was nice to be at Frankendael all day and not have to worry about getting to a salon at a certain time. I would highly recommend Pamela.

 • #5

  Paula (maandag, 24 juli 2017 20:41)

  Pamela heeft mijn haar en make-up gedaan op mijn trouwdag. Tijdens de proefsessie hebben we een mooi kapsel en mooie make-up uitgezocht. Pamela wist precies wat wel en niet mooi bij me stond. Tijdens de dag zelf was ik toch niet meer helemaal blij met het kapsel wat ik had uitgekozen, geen probleem voor pamela. Terwijl ik in de stress schoot bleef zij rustig en heeft me kapsel verandert zodat ik er wel blij mee was. Mijn make-up en kapsel hebben de hele dag perfect gezeten en ik kreeg er veel complimenten over. Ik was zeer tevreden!

 • #4

  Yaroslava (zondag, 23 juli 2017 11:09)

  Pamela did my makeup for my wedding and I was very satisfied with the result. During the trial Pamela took her time to get right combination of colors and on the wedding day Pamela did a great job repeating exactly what I wanted. She was also on time and very easy to work with. I was very happy with the result and the price was affordable compare to other offers.

 • #3

  Meike (zondag, 16 juli 2017 17:53)

  Op 23 juni 2017 heeft Pamela mijn make-up en haar gedaan voor mijn bruiloft. Twee weken eerder hebben een proefsessie gedaan. Ik vertelde Pamela wat ik graag wilde op mijn bruiloft en liet haar wat voorbeelden zien van een oog look die ik mooi vond. Pamela heeft volgens mijn wensen de make-up aangebracht en ook haar eigen kijk op een passende oog look bij mij laten zien. Pamela nam alle tijd en probeerde geduldig verschillende make-up looks uit. Uiteindelijk bleek wat Pamela voorstelde veel mooier te staan dan wat ik in eerste instantie wilde. Dat het uiteindelijk de make-up look werd die zij voorstelde geeft aan hoe deskundig ze is. Ze heeft een goede kijk op hoe ze je nog mooier kan maken maar ze zorgt wel dat het dicht bij jezelf blijft. Op de trouwdag zelf was Pamela er ruim op tijd. De ochtend was heel relaxed en ik was op tijd klaar voor het moment dat ik mijn man voor het eerst zag. Pamela is perfectionistisch, professioneel en prettig in de omgang. Ik ben heel blij met hoe ik er uit zag op mijn trouwdag met prachtige make-up en een kapsel dat de hele dag bleef zitten.

 • #2

  Denise Juthan (woensdag, 12 juli 2017 20:05)

  Zaterdag 10 juni ben ik getrouwd. Pamela heeft mijn make-up en haar gedaan. Eerst een proef vooraf. We waren er snel uit. Dat was fijn. En met de proef was ik eigenlijk meteen tevreden. Heel natuurlijk, maar toch heel stijlvol. Op de grote dag zelf, was Pamela lekker op tijd. Ze gaf hele handige tips waar ik nu ook nog wat aan heb. Toen ik s avonds naar bed ging, zat mijn make-up echt nog helemaal goed. Super goed gedaan. Ik had er de hele dag en avond geen omkijken naar. Daarnaast is Pamela ook een leuke, vlotte en open vrouw. Kortom, ik vind haar een aanrader.

 • #1

  Mandy (zaterdag, 01 juli 2017 09:00)

  Pamela heeft mijn make-up en haar gedaan voor een bruiloft waar ik te gast was. Ik ben erg tevreden over het resultaat en ook was Pamela heel fijn in omgang: vriendelijk, toegankelijk en goed luisten naar ieders wensen. Ik wilde mijn make-up naturel maar mooi. Pamela sloot fijn aan op mijn wensen door de make-up subtiel aan de brengen.
  Een afspraak met pamela was dan ook goed in de plannen; het contact verliep soepel en spoedig en ook hield ze zich netjes aan de afgesproken tijd. Mocht ik ooit zelf gaan trouwen, dan zal ik Pamela zeker weer benaderen.