Reactie schrijven

Commentaren: 45
 • #1

  Mandy (zaterdag, 01 juli 2017 09:00)

  Pamela heeft mijn make-up en haar gedaan voor een bruiloft waar ik te gast was. Ik ben erg tevreden over het resultaat en ook was Pamela heel fijn in omgang: vriendelijk, toegankelijk en goed luisten naar ieders wensen. Ik wilde mijn make-up naturel maar mooi. Pamela sloot fijn aan op mijn wensen door de make-up subtiel aan de brengen.
  Een afspraak met pamela was dan ook goed in de plannen; het contact verliep soepel en spoedig en ook hield ze zich netjes aan de afgesproken tijd. Mocht ik ooit zelf gaan trouwen, dan zal ik Pamela zeker weer benaderen.

 • #2

  Denise Juthan (woensdag, 12 juli 2017 20:05)

  Zaterdag 10 juni ben ik getrouwd. Pamela heeft mijn make-up en haar gedaan. Eerst een proef vooraf. We waren er snel uit. Dat was fijn. En met de proef was ik eigenlijk meteen tevreden. Heel natuurlijk, maar toch heel stijlvol. Op de grote dag zelf, was Pamela lekker op tijd. Ze gaf hele handige tips waar ik nu ook nog wat aan heb. Toen ik s avonds naar bed ging, zat mijn make-up echt nog helemaal goed. Super goed gedaan. Ik had er de hele dag en avond geen omkijken naar. Daarnaast is Pamela ook een leuke, vlotte en open vrouw. Kortom, ik vind haar een aanrader.

 • #3

  Meike (zondag, 16 juli 2017 17:53)

  Op 23 juni 2017 heeft Pamela mijn make-up en haar gedaan voor mijn bruiloft. Twee weken eerder hebben een proefsessie gedaan. Ik vertelde Pamela wat ik graag wilde op mijn bruiloft en liet haar wat voorbeelden zien van een oog look die ik mooi vond. Pamela heeft volgens mijn wensen de make-up aangebracht en ook haar eigen kijk op een passende oog look bij mij laten zien. Pamela nam alle tijd en probeerde geduldig verschillende make-up looks uit. Uiteindelijk bleek wat Pamela voorstelde veel mooier te staan dan wat ik in eerste instantie wilde. Dat het uiteindelijk de make-up look werd die zij voorstelde geeft aan hoe deskundig ze is. Ze heeft een goede kijk op hoe ze je nog mooier kan maken maar ze zorgt wel dat het dicht bij jezelf blijft. Op de trouwdag zelf was Pamela er ruim op tijd. De ochtend was heel relaxed en ik was op tijd klaar voor het moment dat ik mijn man voor het eerst zag. Pamela is perfectionistisch, professioneel en prettig in de omgang. Ik ben heel blij met hoe ik er uit zag op mijn trouwdag met prachtige make-up en een kapsel dat de hele dag bleef zitten.

 • #4

  Yaroslava (zondag, 23 juli 2017 11:09)

  Pamela did my makeup for my wedding and I was very satisfied with the result. During the trial Pamela took her time to get right combination of colors and on the wedding day Pamela did a great job repeating exactly what I wanted. She was also on time and very easy to work with. I was very happy with the result and the price was affordable compare to other offers.

 • #5

  Paula (maandag, 24 juli 2017 20:41)

  Pamela heeft mijn haar en make-up gedaan op mijn trouwdag. Tijdens de proefsessie hebben we een mooi kapsel en mooie make-up uitgezocht. Pamela wist precies wat wel en niet mooi bij me stond. Tijdens de dag zelf was ik toch niet meer helemaal blij met het kapsel wat ik had uitgekozen, geen probleem voor pamela. Terwijl ik in de stress schoot bleef zij rustig en heeft me kapsel verandert zodat ik er wel blij mee was. Mijn make-up en kapsel hebben de hele dag perfect gezeten en ik kreeg er veel complimenten over. Ik was zeer tevreden!

 • #6

  Gail (dinsdag, 01 augustus 2017 16:21)

  Everything with Pamela was fantastic! She was professional, kind, fun and excellent at her job. When I got home at 1.30 in the morning, my hair and make-up still looked amazing. Everyone commented on how great my make-up was - natural and beautiful. My mom, sister and nieces were all very happy with their hair and make-up as well. Also, it was nice to be at Frankendael all day and not have to worry about getting to a salon at a certain time. I would highly recommend Pamela.

 • #7

  Nicole (zaterdag, 12 augustus 2017 21:37)

  Ik had een bruiloft en wilde daarvoor wel eens opgemaakt worden. Ik wist niet zo goed wat ik wilde, maar wel dat het me leuk leek om een keer nep wimpers op te doen. Ik heb Pamela haar gang laten gaan en ik was er super blij mee. Het was subtiel maar toch anders dan anders. En dat mag wel als je een bruiloft hebt! Ook dacht ik dat ik niks speciaals met mijn haar kon doen. Maar Pamela had bedacht dat ik er wel iets mee kon doen. Dus zo gezegd zo gedaan. Een subtiel vlechtje erbij en klaar was ik voor de bruiloft. Ik was er super blij mee en zeer tevreden!!

 • #8

  Marrit holtrop (maandag, 18 september 2017 20:06)

  Pamela heeft voor het huwelijk van een van mijn beste vriendinnen mijn haar gedaan en ik ben super tevreden. Allereerst omdat ze op zaterdag ochtend om 0800 uur bij mij thuis was, keurig op tijd. Ze had een goed idee over hoe we mijn haar het beste konden doen. Ze dacht super goed mee en het resultaat was fantastisch!

 • #9

  Erika (woensdag, 20 september 2017 21:24)

  Pamela did the hair and makeup for me & my mum for my wedding day and I could not have been happier! She's wonderful to work with, takes time to get to know you and understand your style, and gives great recommendations. My bohemian hairdo with flowers was exactly what I wanted and my mum commented her makeup saying "This is the prettiest I have ever felt in my life". Pamela is flexible, friendly and very talented - I would recommend Pamela to anyone who's looking for a professional, talented and friendly makeup & hair artist.

 • #10

  Angelique (maandag, 06 november 2017 20:50)

  Pamela heeft mijn haar en make-up verzorgd tijdens mijn bruiloft en ook nog van mijn twee bruidsmeisjes. Het was in 1 woord geweldig. Bij de proefsessie nam Pamela ruim de tijd voor al mijn vragen en tijdens onze grote dag voelde ik mij echt op en top bruid. De hele dag heeft mijn kapsel en mijn make-up schitterend gezeten. Ik kan iedereen Pamela aanbevelen!

 • #11

  Rose (zondag, 26 november 2017 12:36)

  On Saturday 23 September 2017 was our big day. Pamela took care of my hair and make-up. It was amazing! 4 weeks before the wedding we had a trail, Pamela was well on time, listened to all my ideas and made for me the ultimate bridal look I had in mind. During our big day I was so happy with my hair and make-up that I kept looking in the mirror. Pamela is a fantastic make-up artist and hairstylist. Everyone who is getting married should hire Pamela.

 • #12

  Marjan (zondag, 29 april 2018 14:12)

  Pamela heeft mijn haar en make up gedaan voor mijn bruiloft op 31/3/2018. Ik wilde subtiele make up en mijn haar zoals ik het draag maar met volume. Het resultaat was prachtig, precies wat ik wilde en op de fotos zie je de make up bijna niet.
  Ook heeft zijn mijn moeder en getuige opgemaakt en die waren beiden opgetogen over het resultaat! Naast het uitstekende werk was het ook gewoon gezellig en ontspannen! Dank je wel Pamela...ben heel blij!!

 • #13

  Maaike (zaterdag, 05 mei 2018 11:34)

  Op 7 april 2018 ben ik getrouwd en heeft Pamela mijn haar en make-up gedaan. Ik ben hierover heel tevreden! Mijn man zei achteraf tegen mij: "Je was de mooiste versie van jezelf die dag". Dat wil je natuurlijk horen. Ze is een vakvrouw die weet wat ze moet doen. Ze kwam op tijd, is vriendelijk en straalt rust uit (en dat is heel fijn aan het begin van je trouwdag!). Ik kan Pamela absoluut aanraden!

 • #14

  Hanneke (maandag, 07 mei 2018 16:36)

  Pamela heeft mijn haar en make-up gedaan voor mijn trouwdag en ik was erg tevreden. Ze is heel professioneel, geeft goed advies, is flexibel en daarnaast ook heel prettig in omgang. Echt een aanrader!

 • #15

  Renee (dinsdag, 22 mei 2018 21:57)

  Pamela heeft 28 april 2018 mijn make up verzorgt. Dit was ivm het huwelijk van mijn zoon. Ik wilde niet te zware make up en dat heeft ze perfect gedaan. Ik was erg tevreden. En Pamela is een leuke en gezellige dame. Voelde me bij haar op mijn gemak.

 • #16

  Margie (maandag, 11 juni 2018 20:59)

  Op 31 mei 2018 heeft Pamela mijn make-up verzorgt voor mijn bruiloft. Na een prettige proefsessie werd al snel duidelijk dat Pamela weet waar ze het over heeft. Aangezien ik altijd weinig make-up draag wilde ik een natuurlijke look. Hier is ze heel goed in geslaagd, door warme kleuren aan te brengen en lichte accenten toe te brengen. Pamela nam rustig de tijd tijdens de proefsessie, waardoor ze op de dag zelf precies wist wat er gedaan moest worden. Ondanks een heftige verkoudheid en vele tranen van geluk, is de make-up tot het laatste moment mooi gebleven. Ontzettend bedankt Pamela!

 • #17

  Gabrielle (zaterdag, 16 juni 2018 14:39)

  Op 25 mei heeft Pamela mijn make-up gedaan voor de bruiloft van mijn zus. Ze was ruim op tijd en nam echt de tijd om mij klaar te maken. Met een mooie, maar natuurlijke look maakte Pamela mij ready voor deze dag. Ook pakte zij mijn haar aan. Er werd een mooie subtiele look gecreëerd naar wens! Pamela is een gezellige dame die goed is in haar vak. Ontzettend bedankt!

 • #18

  Rianne (zondag, 17 juni 2018 20:16)

  Pamela heeft mijn haar en make-up verzorgd voor de bruiloft van mijn beste vriendin. Ik was ceremonie meester en wilde er natuurlijk mooi uit zien. Ik heb erg dik en zwaar haar en wilde het heel graag een keer opgestoken hebben. Normaal gesproken blijft niets goed zitten dus ik was nog niet overtuigd dat het deze keer wel zou blijven zitten. Met de nodige tips van haar wat ik zelf al kon doen vlak voordat ze zou komen ging ik aan de slag. Binnen een kwartier had ze mijn haar opgestoken precies zoals ik had gevraagd naar aanleiding van een foto. Het heeft de hele dag en avond perfect gezeten! Mijn make-up wilde ik naturel en ook dat is super goed gelukt. Ik heb de hele dag veel complimenten gekregen over zowel haar als make-up. Pamela is zeer proffesioneel en vakkundig in haar werk. Als ik weer een feestje heb vraag ik haar zeker weer. Nogmaals bedankt!!

 • #19

  Nathalie (woensdag, 11 juli 2018 19:24)

  Voor onze bruiloft op 25 mei heeft Pamela mijn haar en make-up gedaan. Voor de proefsessie had ik alleen wat voorbeelden mee voor mijn haar. Pamela dacht erg met mij mee wat betreft het haar, maar ook voor me make-up. Omdat ik zelf geen idee had, maar het wel mooi naturel wilde houden. Het resultaat was helemaal perfect en zat aan het einde van de avond nog steeds goed. Ik zou Pamela zeker aanraden omdat ze professioneel is, maar daarnaast ook prettig in omgang en ze denkt met je mee zodat je er op je trouwdag op en top bij loopt.

 • #20

  Janne (zondag, 15 juli 2018 11:23)

  Op 9 juni 2018 heeft Pamela mijn haar en make-up gedaan voor mijn huwelijk, zo´n twee maanden eerder hadden we een proefsessie gedaan. Ik vond het een top ervaring met mooi eindresultaat. Pamela is super vriendelijk, kundig en denkt goed mee. Zo heeft ze geadviseerd mijn haar half los te dragen ipv geheel opgestoken, omdat dit beter paste bij het model van mijn jurk. Ook de make-up was precies hoe ik het wilde, mooi maar natuurlijk, ik had namelijk aangegeven ´er als mezelf uit te willen zien´ en niet te zwaar opgemaakt. Ik zou Pamela zeker aanraden!

 • #21

  Emily (maandag, 30 juli 2018 15:10)

  Pamela great mijn haar en make-up gedaan voor mijn bruiloft op 27 juli 2018. Zij heeft super gedaan en voelde helemaal op mijn gemaak. Ik had ook een proef sessie gedaan maar wilde uitendielijk iets anders op de dag zelf, dat was geen enkele probleem! Pamela heeft snel iets nieuws van het gemaakt, precies wat ik wilde. Ik vond het prachtig en bleef goed zitten ook met de warme weer. Pamela is relaxed, vriendelijk en denkt goed mee. Ik zou zeker Pamela aanraden!!!

 • #22

  Sophie (dinsdag, 04 september 2018)

  Pam was en erg vriendelijk, een nuchtere tante, en ze heeft perfect werk afgeleverd. Letterlijk van iedereen gehoord dat ik zo mooi opgemaakt was op mijn groe dag. Heel erg wat bij me past: niet té, maar gewoon een stukje mooier en stralender gemaakt dan normaal. Perfect, bedankt Pam!

 • #23

  Loes (vrijdag, 12 oktober 2018 10:33)

  Voor mijn bruiloft op 25 augustus heeft Pamela mijn haar en make-up gedaan. Ik wilde er zo natuurlijk mogelijk eruit zien, maar natuurlijk wel op mijn allermooist, en dat heeft ze perfect gedaan! Mijn make-up was heel mooi naturel en mijn haar heeft ze heel leuk losjes opgestoken met een hele gave draai en gipskruid erin. Wat heel fijn is dat Pamela direct weet wat bij je past en ervoor zorgt dat je tijdens je bruiloft echt niet druk hoeft te maken over je haar en make-up! Daarnaast waren mijn zus en moeder ook heel blij met Pamela. Bij mijn zus heeft ze een hele gave invlecht gemaakt en mijn moeders haar mooi klassiek opgestoken. Ook hun make-up was heel mooi! Ik kan Pamela aan iedereen aanraden! Dank je wel Pamela!

 • #24

  Margriet (vrijdag, 12 oktober 2018 13:46)

  Pamela heeft mijn haar en visagie gedaan voor mijn bruiloft. Ze werkte lekker snel (maar wel secuur) en wat ik heel fijn vond is dat het echt zo was zoals ik zelf ben. Dus geen dikke plamuurlaag maar gewoon naturel. Dit maakte dat het lekker voelde voor mij. Pamela is ook een prettige persoon om om je heen te hebben op een toch wel spannende dag, ze blijft rustig en is gezellig om mee te kletsen tijdens het voorbereiden. Ik zou Pamela dus zeker aanbevelen aan andere bruidjes.

 • #25

  Sara Kaczmarek (maandag, 15 oktober 2018 14:12)

  Pam was erg vriendelijk, was op tijd op mijn grote dag. Meest belangrijk, ze heeft super veel rust uitgestraald. Ze heeft een heel natuurlijke approach. Heel erg wat bij mij past maar dan toch een iets mooier :)

  Bedankt voor alles. Was super gezellig met jou, Pam.

  Groet
  Sara

 • #26

  Kim (zondag, 09 december 2018 16:27)

  Pamela heeft mijn haar en make-up verzorgd voor mijn bruiloft en het haar van mijn getuige. We waren allebei erg blij met ons haar en ik ook met mijn make-up. Deze was naturel, maar toch uitgesproken. Mijn haar was mooi opgestoken met kleine witte bloemetje erin, heel speels en passend bij de bruiloft: we trouwden namelijk op het strand. Ondanks de harde wind is mijn haar redelijk goed blijven zitten. Dankjewel Pamela!

 • #27

  Ilse (donderdag, 10 januari 2019 22:12)

  Voor onze grote dag heeft Pamela mijn bruidskapsel en make-up gedaan. Het heeft de hele dag perfect gezeten en kreeg er heel veel complimentjes over. Heel erg fijn in de omgang, op tijd en zeer professioneel is Pamela. Ben jou zo dankbaar voor alles. Nogmaals bedankt!

 • #28

  Clara (dinsdag, 23 april 2019 23:29)

  Op de dag van onze bruiloft was Pamela keurig op tijd en rustig waardoor ik mij ook nergens druk over hoefde te maken. Mijn haar zat precies zoals ik het wilde en mijn make-up was erg mooi en naturel. Alleen maar lof voor Pamela. Echt een topper.

 • #29

  Marchella (vrijdag, 26 april 2019 11:40)

  Pamela heeft voor mijn bruiloft mijn haar en make-up gedaan. En dat was geweldig mooi en bleef de hele dag prachtig zitten. Pamela heeft mij tijdens de proefsessie uitstekend geadviseerd, ze weet precies wat wel en niet goed staat, het resultaat was geweldig. Pamela is heel rustig en neemt de tijd en geeft goede tips. Ik ben je heel erg dankbaar voor mijn onvergetelijke dag.

 • #30

  Alex (woensdag, 08 mei 2019 18:13)

  Pamela did my bridal hair and makeup for our wedding. She's amazing, I'm so happy with the result! Pamela enhanced my features while keeping the makeup natural - exactly what I wanted .
  I'm really happy with the hairstyle as well - I didn't know exactly what I wanted, so Pamela also helped me a lot with deciding on a hairstyle and getting the hair piece.
  I'm really happy - I really enjoyed the preperation process and Pamela's company.
  She's really friendly, caring and of course professional. Thank you so much!!

 • #31

  Eva (donderdag, 27 juni 2019 15:12)

  Pamela is mijn reddende engel geweest! 5 dagen voor mijn bruiloft zei mijn kapster af en Pamela zag nog een mogelijkheid om mij te helpen. Zonder proefkapsel, alleen met wat foto’s heeft ze een geweldige job gedaan! Haar relaxte houding stelt je je meteen op je gemak. Ook vooraf in de communicatie reageerde snel en was niks een probleem. Ook voor mijn getuigen is ze on the spot creatief te werk gegaan en ook hen een mooie look gegeven!

  Thnx Pamela!

 • #32

  Jozefien (woensdag, 03 juli 2019 10:08)

  Pamela heeft mijn haar, make-up en nagels gedaan voor mijn bruiloft. Het resultaats was echt ontzettend mooi! Het was precies zoals ik het wilde, niet te opvallend en mooi natuurijk. Ik leek nog steeds op mezelf maar dan een hele mooie versie. Ook mijn (nu) man was erg onder de indruk!
  Daarnaast is Pamela een hele aardige en leuke dame heel prettig om haar erbij te hebben op je trouwdag. Ze werkt netjes, professioneel en blijft heerlijk rustig ondanks alle trouwzenuwen in de kamer.
  Ik kan haar dan ook van harte aanbevelen!

  Dankje wel Pamela

 • #33

  Mandy (zondag, 21 juli 2019 20:09)

  Op vrijdag 17 mei 2019 trouwde ik met mijn grootste liefde en dan wil je er natuurlijk schitterend uitzien. Pamela heeft op mijn mooiste dag mijn make-up gedaan en hoe!!! Ze luisterde naar al mijn wensen en gaf ook haar adviezen die het beste bij mijn huid en gezicht paste. Ik voelde mij die dag een prinses en heb mij niet een keer druk gemaakt over mijn make-up. Het heeft alle tranen van geluk en zweet van het feesten overleefd. Ik was mijn mooie zelf maar door Pamela wel de beste versie van mijzelf.
  Pamela is heerlijk nuchter en ik voelde mij helemaal op mijn gemak bij haar en dat is wel fijn hoor op zo'n grote dag!! Pamela je bent een topper en ik zou je aan iedereen aanbevelen!!!

  Liefs Mandy

 • #34

  Eva (maandag, 26 augustus 2019 17:14)

  Op 13 juli 2019 heeft Pamela mijn haar en make-up gedaan voor mijn bruiloft. De make-up was ongelooflijk mooi. Ik zag er op mijn mooist uit maar het bleef heel naturel. Het is goed blijven zitten de hele dag! Ze heeft ook een mooi kapsel gemaakt met prachtige krullen wat mooi bij mijn jurk stond. Door de regen waren de krullen helaas op het feest wat uitgezakt maar alsnog zag het er mooi uit. Verder is ze een heel fijn en professioneel persoon om bij je te hebben bij de voorbereiding. Ik zou haar zeker aanbevelen!

 • #35

  Alexandra (maandag, 16 september 2019 16:21)

  Pamela did both my make-up and my hair for our wedding on 2 August, and everything was fantastic. We did a trial run which was very helpful - I did not know very well what I wanted, but Pamela was very patient and had great advice so we found the perfect look. She was also very flexible when on the wedding day I had a few changes in mind for the hairstyle, which was much appreciated! Both the hair and make-up stayed great the whole day, and I got so many compliments for the natural and immaculate look! Thank you, Pamela!

 • #36

  Lubna (zaterdag, 19 oktober 2019 09:48)

  I am very happy Pamela did my makeup for my wedding. She understood what I wanted. She said "natural but bridal?". I have no idea how she would make these two different things work together but she did! Her work was good but what was also very important to me was that she was calm, and did not make me feel stressed about time or anything like that. This is a very, very important thing on your wedding day. Thank you Pamela!

 • #37

  Roos (dinsdag, 03 december 2019 11:50)

  Lieve Pamela,

  Ik wil je ontzettend bedanken voor alles wat je gedaan hebt tijdens onze bruiloft. Mijn haar zat prachtig de hele dag en mijn makeup was precies zoals ik het voor ogen had. Mijn vriendinnen waren ook super blij met hun haar en makeup. Het cadeautje dat ik van jou kreeg was ook super leuk. Nogmaals bedankt.

 • #38

  Remona (woensdag, 04 december 2019 19:38)

  Pamela was onze reddende engel op onze trouwdag voor het haar van onze dochter. Ik heb haar relatief laat benaderd, maar ze was beschikbaar en flexibel en heeft precies gedaan wat ik voor ogen had. Mijn dochter en ik waren heel blij met haar.
  Bedankt (juf) Pam!

 • #39

  Annemarie Mouthaan (woensdag, 11 december 2019 20:11)

  Pamela heeft mijn make-up gedaan voor een groot feest wat wij zelf vierde. Ze dacht super goed mee met mijn wensen en nam de tijd om tussendoor samen te kijken naar wat voor eindresultaat we wilde werken. Ik was vrij laat met het zoeken naar een visagiste maar ze was enorm flexibel qua tijden e.d. Mijn make-up heeft de hele avond perfect gezeten!!! En daarnaast is het ook nog eens een enorm leuke meid, fantastisch gelache tijdens het opmaken. Super bedankt Pamela!!!!

 • #40

  Ilse Hilgen (zaterdag, 28 december 2019 15:46)

  Pamela, ik was/ben super tevreden met mijn bruidskapsel en make-up! Heel natuurlijk met een touch of drama! Je hebt me enorm geholpen de beste look te bepalen. Het resultaat heeft de hele middag/avond goed gezeten, zelf na die paar tranen en de hele avond flink dansen! Nogmaals dank!

 • #41

  Myrte Mijnders (vrijdag, 24 januari 2020 04:47)

  Pamela, nogmaals bedankt! Ik ben heel erg tevreden met mijn kapsel en make-up. Het zag er heel natuurlijk uit. Het was ook fijn dat we op afstand goed konden bespreken wat ik wilde omdat een proefsessie niet lukte omdat ik niet in Nederland woon.

 • #42

  Laurance (maandag, 03 februari 2020 10:21)

  Pamela heeft mijn make-up en haar gedaan voor mijn bruiloft afgelopen januari. Van te voren hebben we een proefsessie gedaan waar we alles heel fijn en relaxed hebben besproken. Pamela werkt vlot en stelt je op je gemak. Ik had een bepaald idee voor een kapsel, en Pamela hoefde alleen maar de jurk en locatie te zien en ze had in één keer het juiste kapsel te pakken. De make-up was prachtig, natuurlijk maar toch bridal. Alles is de hele dag goed blijven zitten, ondanks dat er overdag flinke wind stond tijdens de fotoshoot en er wat tranen vloeiden tijdens de speeches. Nogmaals super bedankt!

 • #43

  Jacomien (zondag, 05 juli 2020 11:35)

  Super fijn!

  Je bent leuk, gezellig en nuchter, hierdoor was ik ontzettend op mijn gemak.

  Dank voor de prachtige make-up en haar voor mijn bruiloft.
  Je hebt mijn dag een fijn begin gegeven met een look die de hele dag bleef zitten.

  Thanks, liefs jacomien

 • #44

  Asih (zondag, 19 juli 2020 18:26)

  Een heerlijke Amsterdamse, die luistert naar je wensen qua make up en kapsel. Pamela kwam bij me langs om de proefsessie te doen. Vanuit een basis make up en haar, werkt ze in stappen toe tot het gewenste resultaat. Op de trouwdag zelf was ze heel relaxed en voerde ze het werk uit zoals tijdens de proefsessie. Ze is snel, zonder gehaast te zijn. Ik wilde het toch net iets donkerder hebben....geen probleem...zo gedaan.

 • #45

  Judith (woensdag, 19 augustus 2020 11:24)

  Pamela heeft een heerlijke nuchtere houding en stelt je op je gemak. Heel fijn tijdens de proefsessie, maar natuurlijk ook op je trouwdag!Tijdens de proefsessie vertelde ze precies wat ze deed en waarom ze bepaalde keuzes adviseerde. Daarnaast zette ze de make up heel netjes, waardoor het er echt fantastisch uitzag. Ze bleek heerlijk rustig tijdens het klaarmaken op mijn trouwdag en de look bleef de hele dag mooi zitten.

  Ik raad Pamela aan iedereen aan!