Commentaren: 77
  • #77

    Maartje (donderdag, 30 mei 2024 21:29)

    Ik was heel blij met Pamela op mijn Grote Dag! Ze stelde me helemaal op mijn gemak en maakte me heel mooi en subtiel op. Het bleef de hele dag zitten, perfect dus. En, ook niet onbelangrijk: vergeleken bij andere bruidsvisagisten is Pamela vriendelijk geprijsd.

  • #76

    Shelley (zaterdag, 11 mei 2024 20:23)

    Vanaf het eerste moment ging het contact met Pamela super. Een echte vakvrouw die weet wat ze doet! Pamela heeft mij heel natuurlijk opgemaakt en mijn haar prachtig opgestoken. Het heeft de hele dag goed gezeten. Echt een aanrader ❤️

  • #75

    Caroline Schuhknecht (maandag, 11 december 2023 10:30)

    Pamala was absolutely amazing. I was so happy with my hair and Make up for my wedding. Communication was perfect and my wedding look so natural. Everything stayed put during the day even with crying. All thanks to her. She was also so easy to talk to and so calming on my wedding morning. She's the best!

  • #74

    Yilan (zondag, 10 december 2023 21:32)

    Op zoek gaan naar een visagiste die naturel bruidsmake-up kan aanbrengen, dan ben je bij Pamela aan het juiste adres! Tijdens de proefsessie stelde zij mij meteen al op mijn gemak en dit maakte dat ik geen seconde heb getwijfeld aan de kunde van deze topper. Je merkt dat Pamela echt ervaren is in haar vak, de tijd neemt en een perfectionist is, wat uiteindelijk tot een prachtig resultaat heeft geleid. Ze legt alles stap voor stap uit wat zij doet, zo ook op de dag zelf nog opnieuw kijkt naar de huidskleur en de make-up rustig opbouwde, zodat ik kon aangeven tot hoe donker ik de oogschaduw wilde hebben. Door het vertrouwen en de rust en kalmte die Pamela met zich mee draagt, maakte dat ik op onze grote dag erg relaxed was. De make-up maakte dat ik mij op mijn allermooist voelde op onze trouwdag en bleef perfect zitten ondanks het warme weer op 16 september tot aan het wilde dansen op ons feest. Pamela zou ik aan iedereen in mijn omgeving aanraden!

  • #73

    Lieke (zaterdag, 16 september 2023 14:04)

    Wat was ik blij met Pam! Tijdens de proefsessie voor haar en make-up voelde het meteen goed. Ik wist: hier hoef ik me op de trouwdag geen zorgen meer over te maken. Pam geeft je eerlijk en professioneel advies en is heel flexibel.

    Door de rust van Pam en de professionaliteit heb ik echt kunnen genieten van het klaarmaken voor de grote dag. Want zoals elke bruid was ik best een beetje zenuwachtig.

    De natuurlijke make-up look paste helemaal bij mij, ik voelde me een echte bruid. Ook bleef alles goed zitten gedurende de dag. Zo jammer om het er ‘s avonds af te halen. Kwam Pam maar elke dag langs… ☺️

  • #72

    Jet (maandag, 11 september 2023 10:09)

    Ik draag normaal gesproken niet veel make-up maar dankzij Pam voelde ik me nog helemaal mezelf en zag het er prachtig uit. Ook over mijn haar heb ik heel veel complimenten mogen ontvangen. Daarnaast heeft Pam het haar en de make-up van mijn zus, schoonzus en moeder gedaan en ook dat was top en heeft tot het eind van het feest mooi gezeten! Pam is heel relaxed en weet dat ook over te brengen tijdens zo een spannende dag. Ze geeft daarnaast goede adviezen en denkt met je mee. Ik zou haar dan ook zeker aanraden!

    Pam, bedankt voor alles :)

  • #71

    Brechtje (maandag, 31 juli 2023 22:34)

    Pam heeft me zo prachtig opgemaakt. Ze weet heel goed natural beauty naar boven te halen! En het was heel fijn dat ze zo relaxed en doortastend was met alles wat ze deed. Ik heb me de hele bruiloft totaal niet druk hoeven te maken over mijn make-up. Heerlijk! En ik heb ook veel complimenten gekregen over mijn ook echt passende make-up. ❤️

  • #70

    Babette (maandag, 24 juli 2023 21:50)

    Pamela heeft mijn bruids make-up en haar gedaan en ik was er super blij mee. Zowel mijn haar als make-up hebben de hele dag mooi gezeten en het paste heel mooi bij mijn jurk. Pamela is een aardige dame en luisterde goed naar mijn wensen.

  • #69

    Isil (vrijdag, 14 juli 2023 21:02)

    Pamela is great at what she does. She did my hair and make up for my wedding. It was one of the hottest days in Amsterdam. Everything lasted the whole day in the heat and looked beautiful, and I got lots of compliments. Thanks again!

  • #68

    Vanessa (vrijdag, 07 juli 2023 08:10)

    Wat een topper die Pam! Ze heeft duidelijk jarenlange ervaring met bruidsmake-up en hairstyling en luistert goed naar je wensen en komt zelf ook met ideeën.Ze is erg relaxed,perfectionistisch en heel eerlijk.Veel complimenten gekregen en zelfs na de hele avond feesten zat de make-up en mijn half opgestoken haar nog perfect! Ik raad haar echt iedereen aan. Nogmaals dank lieve Pamela!!

  • #67

    Yalenka (woensdag, 14 juni 2023 14:15)

    Voor mijn bruiloft heb ik contact gezocht met Pam om te kijken of het mogelijk was om mijn haar en make up door haar te laten doen. Ik wilde alleen niet dat de make up mijn sproeten vlekkerig zou maken en niet teveel make up. Dit snapte Pam gelijk en tijdens de proefsessie bleek ze dit ook nog super goed uit te kunnen voeren en ze dacht mee of mijn haar wel goed bij de jurk zou passen. Daarbij was de sfeer erg gemakkelijk en zorgde dit op de dag zelf ervoor dat ik eigenlijk pas bij het indoen van mijn oorbellen zenuwachtig werd.

  • #66

    Franca (maandag, 24 april 2023 16:54)

    Bij Pamela voel je je meteen helemaal op je gemak �. Waar ik als make-up leek van tevoren twijfelde of het niet te ongemakkelijk zou zijn om mijn haar en make-up door iemand te laten doen, waren die zorgen meteen weg toen ik Pamela voor de eerste keer zag bij de proef sessie. Ze is mega chill, denkt mee en is duidelijk goed in haar werk. Op de bruiloft zelf heel veel complimenten gekregen over mijn haar en make-up! Pamela is een top keus!

  • #65

    Lisette (zaterdag, 08 april 2023 11:08)

    Ik had een hele fijne ervaring met Pamela. Ze begreep precies wat ik wilde (op een natuurlijke manier opgemaakt worden) en ik voelde mij een stralende bruid, mede dankzij de mooie make-up! Ze neemt de tijd voor je en gaat voor het beste resultaat. Een aanrader!

  • #64

    Maud (maandag, 16 januari 2023 21:03)

    Wauw, wauw en nog eens wauw! Wat was ik blij op onze trouwdag met Pam. De make-up zo ontzettend mooi gedaan en bleef echt de hele dag zitten. En mijn kapsel maakten het helemaal af. Ik raad echt iedereen Pam aan want je voelt je fantastisch en op je mooist. Nogmaals enorm bedankt!

  • #63

    Amber (maandag, 26 september 2022 17:11)

    Het voelde meteen goed met Pamela. Ze neemt de tijd om je te leren kennen om een goed beeld te krijgen van wat bij je past. Ze is gemakkelijk in de omgang. Ik voelde mij die dag op mijn mooist.
    Dank je Pam!

  • #62

    Pauline Poelman (maandag, 05 september 2022 12:20)

    Voor mijn bruiloft was ik vrij last minute nog op zoek naar een visagist, Pam was nog beschikbaar en het voelde meteen goed! Ik draag normaal nooit veel make-up, dus wist niet precies wat ik kon verwachten. Tijdens de proef make-up hadden we al een leuke klik, ze is super gezellig maar ook heel professioneel. Ze luisterde naar wat ik mooi vond, maar gaf ook zelf advies en daar heb ik meteen naar geluisterd. Mijn make-up heeft de hele dag goed gezeten en ik voelde me supermooi! Ik zou haar zeker aanraden!

  • #61

    Lorraine (zondag, 03 juli 2022 10:05)

    Ontzettend leuke en lieve meid! Ik was heel erg blij met mijn bruidskapsel en bruidsmakeup. Zowel de proefsessie als op de dag zelf was het top! Ze gaf goed advies en sprak uit ervaring. Ik ben blij dat ik daarnaar geluisterd heb :).

  • #60

    Ruby van der Kuil (woensdag, 22 juni 2022 16:08)

    Super goed gewoon. Heel fijn, lief een meedenkend. Ontzettend fijne proefsessie ook gehad, echt aan te raden om dat er wel bij te doen!
    Ontzettend bedankt, alles zag er top uit en je doet het gewoon echt super!
    1 woord: Top!

  • #59

    Sanne van Es (maandag, 20 juni 2022 18:50)

    Pamela is een geweldige, lieve en gezellige visagist. Ze heeft mijn bruidsmake-up, haar en die van mijn getuige & bruidsmeisjes perfect gedaan. Het was een hele leuke ochtend met een lach en een traan (zo hoort dat ook op je trouwdag). Tijdens de proefsessie had ik gelijk een klik met Pam! Wat een topper!! Ben je op zoek naar iemand voor je bruidsmake-up en/of haar, dan raad ik je haar zeker aan. Nogmaals bedankt lieve Pam, ik voelde mij een prinsesje en zeg nou eens eerlijk, dat is toch de droom van elk meisje!

  • #58

    Leanne van Houten (woensdag, 15 juni 2022 20:10)

    Wat een super leuke vrouw is dit! Gezellig, spontaan en ook nog professioneel. Ze heeft me echt laten stralen. Ook mijn schoonmoeder, moeder en zusje heeft ze prachtig opgemaakt en hun haar ook mooi opgestoken. Ik zal haar zeker aanraden

  • #57

    Diede (woensdag, 01 juni 2022 08:44)

    Pamela was geweldig! Lief, gezellig, geduldig en ze had veel aandacht voor mijn oogziekte. Mijn haar en make-up zat de hele dag prachtig. Dankjewel Pam!!

  • #56

    Eef Peelen (zaterdag, 28 mei 2022 14:41)

    Op mijn 1-jarige trouwfeest heeft Pamela mijn make-up gedaan. Een prachtige natuurlijke look! Helemaal blij mee!

  • #55

    Linda (zaterdag, 20 november 2021 17:12)

    Wat een topper ben jij! Ik was zo ontzettend blij met mijn haar en make-up tijdens onze bruiloft en heb heel veel complimenten erover gehad. Je bent een gezellige, lieve en zeer professionele meid. Ik zou iedereen een Pamela gunnen! Liefs

  • #54

    Wanda (vrijdag, 29 oktober 2021 21:21)

    Onze trouwdag was echt geweldig en dat was mede dankzij Pamela haar kunsten. Zij heeft fantastisch werk geleverd, was erg gezellig en het heeft de hele dag heel mooi gezeten. Lieve Pamela nogmaals hartstikke bedankt!

  • #53

    Sara Neering (vrijdag, 20 augustus 2021 13:49)

    Pamela heeft zowel mijn haar als make up voor mijn bruiloft verzorgd. En dat heeft ze echt fantastisch gedaan, ik voelde me mooi en toch echt mezelf! Tijdens de proefsessie nam ze echt de tijd voor mij en werden voor we aan de slag gingen uitvoerig de wensen besproken. Als ik iets toch anders wilde was dat geen probleem. Op de dag zelf gaf ze rust en was ze heel precies maar er was ook plek om lekker te lachen. Het was ook heel fijn dat ze gewoon naar de trouwlocatie kon komen, omdat ik daar al verbleef. Pamela enorm bedankt, ik zag er echt uit zoals ik me voor had gesteld. Ik kan haar aan iedereen aanraden!

  • #52

    Mayra (maandag, 12 juli 2021 19:51)

    Fantastische make-up en haar voor mijn bruiloft! Het was heel mooi gedaan, paste goed bij mij en mn kleding en bleef de hele dag en avond zitten. Heb er geen moment naar om hoeven kijken. Pamela was verder heel gezellig, op tijd en relaxed. Ik zou haar aan iedereen aanraden.
    Heel erg bedankt!!

  • #51

    Martine (maandag, 12 juli 2021 12:42)

    Lieve Pamela,
    Dank voor de fijne ochtend afgelopen vrijdag 9 juli op mijn bruiloft. Je hebt goed naar mij geluisterd (naturel look) zodat ik dichtbij mijzelf bleef maar toch met dat extra vleugje “speciaal” voor de grote dag. Dankjewel daarvoor!
    Liefs Martine

  • #50

    Rebecca (maandag, 01 februari 2021 21:32)

    Pamela heeft afgelopen december de make-up voor mijn bruiloft gedaan en ik was er super blij mee! Ik had Pamela uitgekozen vanwege de natuurlijke looks die ze doet, omdat ik normaal nooit make-up draag en het was in een keer precies zoals ik het wilde. Bovendien had Pamela vrij last-minute nog plek voor me en heeft ze ook nog wat lokken die los hingen uit mijn kapsel weer voor me vastgespeld. Ik kan haar van harte aanraden.

  • #49

    Hester (woensdag, 02 december 2020 12:11)

    Pamela heeft afgelopen september mijn haar en make-up en ook die van mijn getuigen verzorgd. Het zag er super goed uit en mijn getuige bleef maar verbaasd zeggen dat het er echt niet als een ‘mega laag’ uitzag, maar toch zoveel deed! Totale verbazing wat een goede make-up kan doen. Mijn haar was met een haarsieraad ingezet en als een speelse vlecht met allerlei onderdelen gemaakt. Het zag er heel natuurlijk maar toch heel verrassend uit! Ontzettend blij met het werk van Pamela :)

  • #48

    Kylie (donderdag, 29 oktober 2020 14:02)

    Afgelopen september ben ik getrouwd en heeft Pamela mijn haar en make-up gedaan en ook de make-up van mijn familie.
    Tijdens de proefsessie was ik al enorm op mijn gemak gesteld. Pamela begreep heel goed wat ik wilde en dacht heel erg mee over bijvoorbeeld het gebruik van een haarsieraad. Ze legde alle keuzes goed uit en gaf zelfs tips die ik nog steeds gebruik in mijn dagelijkse make-up.
    Op de grote dag zelf had ik door de proefsessie helemaal geen zorgen en het eindresultaat was top! Ook mijn familie was heel erg blij met het resultaat van hun eigen make-up.
    Bedankt Pamela voor de goede zorgen en het mooie eindresultaat!

  • #47

    Minke & Sabine (woensdag, 28 oktober 2020 20:49)

    Wij zijn 19-09-2020 getrouwd, en Pamela heeft onze make-up verzorgd. We hadden de positieve ervaringen op haar website al gelezen, en na onze eigen ervaring zijn we het helemaal eens met alles wat iedereen schrijft. De proefsessie was heel fijn en relaxed, ze luisterde goed naar onze wensen en ze legt precies uit wat ze doet en waarom. Ze is heel relaxed, denkt mee, en het is duidelijk dat ze gewoon heel goed is in wat ze doet! Al onze familie en vrienden vonden ons er prachtig uitzien, mede dankzij Pamela. Ontzettend bedankt! Wij zouden haar zeker aanraden!

  • #46

    Emilie van der Linden (donderdag, 24 september 2020 17:32)

    Wij zijn afgelopen weekend (20-9) getrouwd. Pamela heeft mijn kapsel en make up gedaan deze dag.Ontzettend fijne dame met een leuke en vlotte babbel die ontzettend veel ervaring en kennis heeft van haar vak. We waren snel uit de make-up en kapsel keuze tijdens proefsessie. Lastminute nog extentions besteld die precies bij mijn haarkleur paste. Ontzettend veel leuke reacties gehad van iedereen en kapsel/ make up de hele dag perfect blijven zitten. Al met al erg tevreden en zou Pamela zeker aanraden!! Nogmaals dank voor je hulp�

  • #45

    Judith (woensdag, 19 augustus 2020 11:24)

    Pamela heeft een heerlijke nuchtere houding en stelt je op je gemak. Heel fijn tijdens de proefsessie, maar natuurlijk ook op je trouwdag!Tijdens de proefsessie vertelde ze precies wat ze deed en waarom ze bepaalde keuzes adviseerde. Daarnaast zette ze de make up heel netjes, waardoor het er echt fantastisch uitzag. Ze bleek heerlijk rustig tijdens het klaarmaken op mijn trouwdag en de look bleef de hele dag mooi zitten.

    Ik raad Pamela aan iedereen aan!

  • #44

    Asih (zondag, 19 juli 2020 18:26)

    Een heerlijke Amsterdamse, die luistert naar je wensen qua make up en kapsel. Pamela kwam bij me langs om de proefsessie te doen. Vanuit een basis make up en haar, werkt ze in stappen toe tot het gewenste resultaat. Op de trouwdag zelf was ze heel relaxed en voerde ze het werk uit zoals tijdens de proefsessie. Ze is snel, zonder gehaast te zijn. Ik wilde het toch net iets donkerder hebben....geen probleem...zo gedaan.

  • #43

    Jacomien (zondag, 05 juli 2020 11:35)

    Super fijn!

    Je bent leuk, gezellig en nuchter, hierdoor was ik ontzettend op mijn gemak.

    Dank voor de prachtige make-up en haar voor mijn bruiloft.
    Je hebt mijn dag een fijn begin gegeven met een look die de hele dag bleef zitten.

    Thanks, liefs jacomien

  • #42

    Laurance (maandag, 03 februari 2020 10:21)

    Pamela heeft mijn make-up en haar gedaan voor mijn bruiloft afgelopen januari. Van te voren hebben we een proefsessie gedaan waar we alles heel fijn en relaxed hebben besproken. Pamela werkt vlot en stelt je op je gemak. Ik had een bepaald idee voor een kapsel, en Pamela hoefde alleen maar de jurk en locatie te zien en ze had in één keer het juiste kapsel te pakken. De make-up was prachtig, natuurlijk maar toch bridal. Alles is de hele dag goed blijven zitten, ondanks dat er overdag flinke wind stond tijdens de fotoshoot en er wat tranen vloeiden tijdens de speeches. Nogmaals super bedankt!

  • #41

    Myrte Mijnders (vrijdag, 24 januari 2020 04:47)

    Pamela, nogmaals bedankt! Ik ben heel erg tevreden met mijn kapsel en make-up. Het zag er heel natuurlijk uit. Het was ook fijn dat we op afstand goed konden bespreken wat ik wilde omdat een proefsessie niet lukte omdat ik niet in Nederland woon.

  • #40

    Ilse Hilgen (zaterdag, 28 december 2019 15:46)

    Pamela, ik was/ben super tevreden met mijn bruidskapsel en make-up! Heel natuurlijk met een touch of drama! Je hebt me enorm geholpen de beste look te bepalen. Het resultaat heeft de hele middag/avond goed gezeten, zelf na die paar tranen en de hele avond flink dansen! Nogmaals dank!

  • #39

    Annemarie Mouthaan (woensdag, 11 december 2019 20:11)

    Pamela heeft mijn make-up gedaan voor een groot feest wat wij zelf vierde. Ze dacht super goed mee met mijn wensen en nam de tijd om tussendoor samen te kijken naar wat voor eindresultaat we wilde werken. Ik was vrij laat met het zoeken naar een visagiste maar ze was enorm flexibel qua tijden e.d. Mijn make-up heeft de hele avond perfect gezeten!!! En daarnaast is het ook nog eens een enorm leuke meid, fantastisch gelache tijdens het opmaken. Super bedankt Pamela!!!!

  • #38

    Remona (woensdag, 04 december 2019 19:38)

    Pamela was onze reddende engel op onze trouwdag voor het haar van onze dochter. Ik heb haar relatief laat benaderd, maar ze was beschikbaar en flexibel en heeft precies gedaan wat ik voor ogen had. Mijn dochter en ik waren heel blij met haar.
    Bedankt (juf) Pam!

  • #37

    Roos (dinsdag, 03 december 2019 11:50)

    Lieve Pamela,

    Ik wil je ontzettend bedanken voor alles wat je gedaan hebt tijdens onze bruiloft. Mijn haar zat prachtig de hele dag en mijn makeup was precies zoals ik het voor ogen had. Mijn vriendinnen waren ook super blij met hun haar en makeup. Het cadeautje dat ik van jou kreeg was ook super leuk. Nogmaals bedankt.

  • #36

    Lubna (zaterdag, 19 oktober 2019 09:48)

    I am very happy Pamela did my makeup for my wedding. She understood what I wanted. She said "natural but bridal?". I have no idea how she would make these two different things work together but she did! Her work was good but what was also very important to me was that she was calm, and did not make me feel stressed about time or anything like that. This is a very, very important thing on your wedding day. Thank you Pamela!

  • #35

    Alexandra (maandag, 16 september 2019 16:21)

    Pamela did both my make-up and my hair for our wedding on 2 August, and everything was fantastic. We did a trial run which was very helpful - I did not know very well what I wanted, but Pamela was very patient and had great advice so we found the perfect look. She was also very flexible when on the wedding day I had a few changes in mind for the hairstyle, which was much appreciated! Both the hair and make-up stayed great the whole day, and I got so many compliments for the natural and immaculate look! Thank you, Pamela!

  • #34

    Eva (maandag, 26 augustus 2019 17:14)

    Op 13 juli 2019 heeft Pamela mijn haar en make-up gedaan voor mijn bruiloft. De make-up was ongelooflijk mooi. Ik zag er op mijn mooist uit maar het bleef heel naturel. Het is goed blijven zitten de hele dag! Ze heeft ook een mooi kapsel gemaakt met prachtige krullen wat mooi bij mijn jurk stond. Door de regen waren de krullen helaas op het feest wat uitgezakt maar alsnog zag het er mooi uit. Verder is ze een heel fijn en professioneel persoon om bij je te hebben bij de voorbereiding. Ik zou haar zeker aanbevelen!

  • #33

    Mandy (zondag, 21 juli 2019 20:09)

    Op vrijdag 17 mei 2019 trouwde ik met mijn grootste liefde en dan wil je er natuurlijk schitterend uitzien. Pamela heeft op mijn mooiste dag mijn make-up gedaan en hoe!!! Ze luisterde naar al mijn wensen en gaf ook haar adviezen die het beste bij mijn huid en gezicht paste. Ik voelde mij die dag een prinses en heb mij niet een keer druk gemaakt over mijn make-up. Het heeft alle tranen van geluk en zweet van het feesten overleefd. Ik was mijn mooie zelf maar door Pamela wel de beste versie van mijzelf.
    Pamela is heerlijk nuchter en ik voelde mij helemaal op mijn gemak bij haar en dat is wel fijn hoor op zo'n grote dag!! Pamela je bent een topper en ik zou je aan iedereen aanbevelen!!!

    Liefs Mandy

  • #32

    Jozefien (woensdag, 03 juli 2019 10:08)

    Pamela heeft mijn haar, make-up en nagels gedaan voor mijn bruiloft. Het resultaats was echt ontzettend mooi! Het was precies zoals ik het wilde, niet te opvallend en mooi natuurijk. Ik leek nog steeds op mezelf maar dan een hele mooie versie. Ook mijn (nu) man was erg onder de indruk!
    Daarnaast is Pamela een hele aardige en leuke dame heel prettig om haar erbij te hebben op je trouwdag. Ze werkt netjes, professioneel en blijft heerlijk rustig ondanks alle trouwzenuwen in de kamer.
    Ik kan haar dan ook van harte aanbevelen!

    Dankje wel Pamela

  • #31

    Eva (donderdag, 27 juni 2019 15:12)

    Pamela is mijn reddende engel geweest! 5 dagen voor mijn bruiloft zei mijn kapster af en Pamela zag nog een mogelijkheid om mij te helpen. Zonder proefkapsel, alleen met wat foto’s heeft ze een geweldige job gedaan! Haar relaxte houding stelt je je meteen op je gemak. Ook vooraf in de communicatie reageerde snel en was niks een probleem. Ook voor mijn getuigen is ze on the spot creatief te werk gegaan en ook hen een mooie look gegeven!

    Thnx Pamela!

  • #30

    Alex (woensdag, 08 mei 2019 18:13)

    Pamela did my bridal hair and makeup for our wedding. She's amazing, I'm so happy with the result! Pamela enhanced my features while keeping the makeup natural - exactly what I wanted .
    I'm really happy with the hairstyle as well - I didn't know exactly what I wanted, so Pamela also helped me a lot with deciding on a hairstyle and getting the hair piece.
    I'm really happy - I really enjoyed the preperation process and Pamela's company.
    She's really friendly, caring and of course professional. Thank you so much!!

  • #29

    Marchella (vrijdag, 26 april 2019 11:40)

    Pamela heeft voor mijn bruiloft mijn haar en make-up gedaan. En dat was geweldig mooi en bleef de hele dag prachtig zitten. Pamela heeft mij tijdens de proefsessie uitstekend geadviseerd, ze weet precies wat wel en niet goed staat, het resultaat was geweldig. Pamela is heel rustig en neemt de tijd en geeft goede tips. Ik ben je heel erg dankbaar voor mijn onvergetelijke dag.

  • #28

    Clara (dinsdag, 23 april 2019 23:29)

    Op de dag van onze bruiloft was Pamela keurig op tijd en rustig waardoor ik mij ook nergens druk over hoefde te maken. Mijn haar zat precies zoals ik het wilde en mijn make-up was erg mooi en naturel. Alleen maar lof voor Pamela. Echt een topper.